Start schooljudo

Vrijdag 15 september start tijdens de gymles weer Schooljudo. In totaal krijgen de kinderen 6 weken lang les van Jeroen Blom en gaan zij tijdens de judoles aan de slag met ’Skills for Life’; een soort gereedschap om fijn met elkaar om te kunnen gaan.

De kinderen gaan op de judomat aan de slag met 7 verschillende onderwerpen die stuk voor stuk erg belangrijk en waardevol zijn: vertrouwen, respect, discipline, samenwerken, beheersing, weerbaarheid en plezier.

Kinderen die zelf op judo zitten en een pak hebben mogen deze aantrekken. De andere kinderen krijgen een pak.

 

Nieuw dit jaar is dat op woensdag 13 september ook de kinderen van groep 1/2 met Schooljudo aan de slag gaan. Door een goedgekeurde aanvraag voor NPO sport gelden bij de gemeente is het mogelijk om dit project voor alle groepen, maar ook volgend schooljaar, te organiseren.

 

Alle kinderen krijgen in de les een judopak om over de gymkleren (bij groep 3 t/m 8) of over het ondergoed (bij groep 1/2) aan te trekken.

 

Woensdag 18 oktober (groepen 1/2) en vrijdag 20 oktober (groepen 3 t/m 8) is de afsluitende les waar u mag komen kijken of meedoen. De tijden van elke les zullen nog volgen.

schooljudo schooljudo