Hulpouders sportdag groep 4/5/6 en groep 7/8

ingevoerd op 18-04-2019

Via de volgende link (https://forms.gle/9TYZ9jRPoptRQykh9) kunt u zich aanmelden als hulpouder bij de sportdag van groep 4/5/6 en groep 7/8.

 

Dit jaar staat er voor groep 4 t/m 8 de volgende sportdag op het programma:

Groep 4/5/6: een sport-oriëntatie programma. De kinderen gaan tijdens de sportdag kennismaken met verschillende, minder-bekende sporten.

Groep 7/8: gaan meedoen aan een triatlon. Welke afstand kies je als doel om te lopen, fietsen en zwemmen (kort/midden/lang). In aanloop naar de triatlon gaan de kinderen tijdens de gymles hiervoor oefenen. Hierbij gaat het om de prestatie “meedoen aan triatlon”, en niet de tijd wat nodig is om de triatlon te volbrengen.

De sportdag voor groep 4/5/6 is in en om school. De andere groepen hebben deze dag gewoon les. De sportdag staat gepland op woensdag 8 mei. 

De triatlon voor groep 7/8 wordt op woensdag 22 mei  georganiseerd in het Julianapark in Hoorn. 

Voor beide sportdag zijn we nog op zoek naar hulpouders. Belangrijkste taak bij de sportdag van groep 4/5/6 zal het begeleiden van een groep kinderen van clinic naar clinic. Hierbij mag u natuurlijk zelf lekker meedoen met de sporten die op het programma staan.

Ook voor de triatlon zijn we op zoek naar hulpouders, ook hiervoor kunt u zich aanmelden door onderstaande vragen te beantwoorden.

 

sportdag sportdag
ironkids ironkids